arrow-up-icon
查看飯店資料

芭東巴爾米拉度假村 (Palmyra Patong Resort)

91/3 Rat-u-thit 200 Pi Road, 巴東, 普吉島, 泰國 83150

很讚 8.1
得分自5383篇評鑑

最新住宿評鑑

依住客類型瀏覽住宿評鑑
很讚



得分自5383份評價
  • 整體狀況及整潔度 8.3
  • 設施與設備 7.7
  • 位置 8.2
  • 客房舒適度 8.0
  • 服務 8.2
  • 性價比 8.2
  • 餐飲 7.6

Tsang T.
中國
2011年12月6日
一間很方便的酒店
方便, 價錢很合理
在這間酒店住了3晚, 酒店的位置很近大街, 很熱鬧, 又很方便! 隔音設施不太足夠, 我們經常被門聲或人聲吵醒, 房間有一點殘舊, 第一天晚上竟然發現有一隻十分大的蟑螂, 本人從來未曾有在酒店發現蟑螂的經驗, 這是第一次, 希望酒店能改善一下清潔質素!! 如果是考慮價格及位置, 本人還是會推介這一間酒店, 但是如果是考慮環境及質素, 請選另一間.

LI C.
香港
2011年11月21日
設施齊全的酒店
地點及設施
可能訂房時要求池景, 故我的房間打開露台門便是酒店游泳池, 非常美好, 不過住在樓上的如要到泳池也很快因酒店不算太大, 還有水泡供應. 酒店離帆船商場差不多十五分鐘的路程, 比較遠, 反而與芭東沙灘只是五分鐘的路程. 不過酒店也有提供膳食服務, 故不用餐餐步行十五分鐘才到商場食東西, 價錢也算便宜, 總括來說這間酒店也值得推薦的.

WONG I.
香港
2011年11月20日
地點方便~服務不錯
地點方便
十分方便,酒店旁便是按摩Spa,行10mins就到大型商場, 早餐款式不多,但味道不錯! 但清潔欠佳,酒店房到處有蟻, 連床都有!!!!!

Yoki T.
中國
2011年11月17日
精緻乾淨地點方便
地點方便
心想三星幾都沒有太大期望, 入到房好企理唔細. 我們住的二樓房望向泳池好舒服. 地點旺中帶靜, 附近也有街邊鋪食地道麵食也很方便. 冷氣及熱水設備非常好. 值得一讚. 去帆書商場及酒吧街約十五分鐘不是太遠. 要好好改善的是WIFI非常差, 差不多只可在泳裝近酒吧位先收到, 差勁. 另外, 服務員又不是太好客似的, 有點冷漠. 不過, 冇咩事經佢地做都OK既. 但管理員幾NICE的.

Lo W.
加拿大
2011年11月13日
地點還可以
地點方便
總括來說, 這間酒店地點不錯,在巴東區離酒吧街只十五分鐘,離巴東海灘十分鐘,附近很多食店, 工作人員服務態度可以, 只是泳池太細另外沒有景觀, 泳池面對地盤, 早餐一般,如果只是貪方面同價錢沒有太大要求還可以, 不過如果我下次去布吉會選舉另外一間入住!

So C.
香港
2011年11月9日
不可一,不可再
房間乾淨,沒有蚊蟲
討論區看到不少人推介,而且價格便宜,就姑且一試... 1.一到步就話未有房(大概1:00),要2:00先有,都無問題,因為知道好多酒店都係2:00 check in。咁咪諗住dup返一個鐘頭骨就岩岩好啦,我地仲坐定粒"6"做推油...結果,油"淋淋"返到酒店,佢話要2:30先有房!好,去旅行要開心,fine!我忍!可能見我地好老脾,結果2:45先比房我地。 2.其實一直都對布吉酒店wifi 無咩期望,但求上到網睇到天氣,新聞就ok。點知,咁大個女第一次揸住部電話係間房行黎行去搵訊號,第三日我地終於忍唔住投訴,得到既答案係,高層先收到?! WTF, 又唔早講,我email 問有無wifi 又話有,原來係局部地區囉! 3.房部電話係壞既,叫佢換房/換電話,佢話係成層2樓都係咁,成層電話都壞?! Fine again!我去lobby 打,連lobby 僅餘果兩部都係壞...結果,要staff 借部手提比我地用。 4.臨走果日,同佢講late check out, 1:00先走,我地12:30返到黎,佢話我地遲check out, 再唔執野走就要罰$$,同一個staff, 個半鐘後就失左憶?

FUNG M.
香港
2011年11月5日
位置方便, 房間清潔
旺中帶靜, 有獨位街道行進酒店
這是我第二次入住Palmyra Patong Resort, 這裡的員工不會像別家的, 如有朋友一同回房間需另外收費500泰珠, 真的有度假自在的感覺. 陽台夠大,景觀開陽.

Wu Y.
中國
2011年10月6日
值得推介的酒店
價錢便宜,地利位置好
整體來說,此酒店十分值得推介。價錢便宜,地利位置好,旁邊為emotion spa,行10-15分鐘已到達juncelyon商場。職員服務親切,有free wifi可享用。惟早餐選擇較少,及旁邊有地盆正在進行興建。

yan H.
中國
2011年9月30日
位置优越舒适的酒店
非常舒适
我的另外8位朋友与我们夫妇同一天入住该酒店,一致觉得酒店的房间布置舒适及地理位置非常优越,非常满意!下次再来普吉还会选择这家酒店入住。

KWOK F.
香港
2011年9月30日
舒適,方面,清潔
房間舒適,地點方面,房間清潔,
我在這酒店住了6個晚上,員工態度友善主動幫助,房間舒適清潔,冷氣充足,冷熱水和水壓很好,酒店離巴東中心只是幾分鐘步程,泳池雖小但夠用,早餐還可,算幾好,但wifi很慢,牆壁太薄,沒有牙刷提供,這三點可以改善